TRADE FAIR AALSMEER 2019

Ook dit jaar staan we op de Trade Fair in Aalsmeer. We vertellen graag meer over onze hennep infostekers en de prachtige Vibers biopotten.

Kom gezellig langs op onze stand 15.1!

MC Trade Fair 31-10 (Large)
logo Rabo_kpmg (Large)

GROWFUN NEEMT DEEL AAN DE CIRCULAR ECONOMY CHALLENGE MIDDEN NEDERLAND.

Growfun op weg naar circulair ondernemerschap

Circulair ondernemen vraagt van ons om anders te denken, over de grenzen van ons eigen bedrijf heen te kijken en samen te werken. De Rabobank heeft daarvoor de Rabobank Circular Economy Challenge in het leven geroepen.

Samen met andere ondernemers gaan we aan de slag met nieuwe ideeën.

Om de transitie naar een meer circulaire economie krachtig te ondersteunen heeft de Rabobank de samenwerking gezocht met KPMG. Beide organisaties begeleiden ons bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en businessmodellen.

De eerste meeting hebben we inmiddels de rug en de volgende staat gepland halverwege mei. Een fantastisch initiatief van de Rabobank en KPMG.

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

Onze biologisch afbreekbare potten worden gebruikt in de GreenHub op het Ministerie Van Buitenlandse Zaken in den Haag.

HUB (Large)
biostokje hennep nieuw

IN DE MEDIA: BIOSTOKJE MET HENNEP

Growfun voegt hennep toe aan biostokje voor rijke uitstraling.

lees het volledige persbericht

KLEURRIJK EN 100% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR.

Onze biopotten zijn vervaardigd uit 100% biologisch afbreekbaar materiaal en zijn toch in vrijwel alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar.

VISUAL BIO+VLINDERS 300 (Large)
IMG-20181012-WA0001 (Large)

IN DE MEDIA: VOODSTOC

Nieuwe infosteker geeft voeding aan plant

Onder de naam Voodstoc brengt Growfun een wel heel bijzondere infosteker op de markt. De op het oog gewone plantensteker geeft namelijk voedsel aan de plant. De plantensteker is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen en Rodenburg Biopolymers.

lees het volledige persbericht

ANNAFINA, EEN BIJZONDERE POT

Met deze aanhoudende droogte kunnen we stellen dat de afgebeelde gieter een zeer actueel karakter heeft. Growfun, producent van kunststof producten voor de sierteelt, ontwikkelde een gieter die tevens dient als pot. Omdat Growfun koos voor een flexibele kunststof, is de Annafina geschikt voor de formaten 12 en 13 cm kweekpotjes met een maximale hoogte van 14 cm. Het gietertje is 21 cm hoog en verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. De Annafina kan eventueel ook als een klein vaasje functioneren.

Gieter (Large)