[rev_slider alias=”home”]

Over ons

Growfun B.V. realiseert graag samen met u groei, door middel van slimme en verassende kunststof producten en concepten voor bloemen en planten; dit alles op basis van een flexibele en plezierige samenwerking.

Product & Concept ontwikkeling

De tuinbouwsector is dynamisch en er wordt steeds meer flexibiliteit verwacht van de verschillende bedrijven die in deze sector actief zijn. Daarnaast hebben de verschillende afzetkanalen elk hun eigen wensen. Uw bedrijf kan haar voordeel doen met de producten van Growfun.

Growfun ontwikkeld en levert kunststof oplossingen, potten en plantenbakken in elke gewenste kleur. Wij kijken hierbij onder andere naar een optimale pasvorm voor de meest voorkomende kweekpotten en naar de meest efficiënte belading voor de diverse ladingdragers. Daarnaast werken wij intensief samen met onze leveranciers; hierdoor kunnen wij u een grote mate van flexibiliteit bieden.

growfun-banner.12

Mochten we speciaal voor u een product of concept ontwikkelen, dan gaan we samen met u op zoek naar het beste antwoord op uw vraag. Daarnaast kijken we goed naar de wensen van de consument, we houden hierbij rekening met de meest recente aankoopargumenten. Op die manier creëren we kunststof producten of concepten die het beste aansluiten bij uw wensen en budget en waar u zich mee kunt onderscheiden.

De producten en concepten van Growfun zijn gemaakt en ontworpen volgens de laatste trends en zijn gericht op gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat consumenten hun planten met plezier laten groeien.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Heeft u een specifieke vraag of verzoek, laat dit aan ons weten en wij zullen meedenken aan een eventuele oplossing.